• Camping La Baume/La Palmeraie
Über Camping La Baume/La Palmeraie

Zwem tussen de palmbomen aan de Côte d'Azur!
Zwembaden, palmbomen en zee: vier je vakantie aan de zonnige Côte d'Azur. Deze camping ligt bij Fréjus, in Zuid-Frankrijk. Maak je op voor meerdere dagjes op het strand. Wil je een duik in het water nemen? Binnen een kwartiertje rij je naar zee. Maar je kunt ook op Camping La Baume/La Palmeraie blijven. Tussen de hoge palmbomen op de camping liggen namelijk twee aquaparken! Met glijbanen, waterklimtoestellen en whirlpools geniet het hele gezin hier van het water.
Vakantie aan de Côte d'Azur
Je kunt de Middellandse Zee ruiken als je op Camping La Baume/La Palmeraie vakantie viert. De camping ligt aan de rand van de bekende badplaats Fréjus, direct aan de zonnige Côte d'Azur. Vanuit de camping is het zeven kilometer heuvelaf naar het strand. Vergeet je zwemkleding en strandhanddoeken dus niet. Want tijdens deze vakantie in Zuid-Frankrijk mogen bezoekjes aan het strand niet ontbreken.
Zwemmen tussen de palmbomen
Hou je van zwemmen? Dan zit je op deze camping goed! Tussen de torenhoge palmbomen liggen twee indrukwekkende aquaparken. Neem je een duik in het binnenzwembad of een van de buitenbaden? Lekker relaxen in de lagune of met de kinderen racen van de glijbanen? De allerkleinsten zullen het kleurrijke kinderbad vol met klimtoestellen heerlijk vinden. Ben je uitgezwommen? Geniet dan van de zon of zoek de schaduw van de palmbomen op. Whirlpool, ligstoel of terras: overal zijn wel plekjes om te luieren.
Een vakantie vol sport en wellness
Deze camping aan de Côte d'Azur biedt vermaak voor het hele gezin. Ben je sportief? Speel dan een wedstrijdje tennis of voetbal op de sportvelden. Je kunt ook beachvolleyballen op de camping; er ligt namelijk een zandstrand! De kinderen zullen de ponyritjes en boogschietlessen ook erg leuk vinden. Zijn je kinderen met hun vakantievriendjes aan het spelen, bijvoorbeeld in het skatepark? Dan kun jij naar het wellnesscentrum van de camping. Laat je verwennen met een massage, of geniet van een bezoekje aan de sauna.
Luxe vakantie in de Provence
Op de camping geniet je van de mediterraanse zon én sfeer. Maar je pakt hier ook de charme van de Provence mee. Vooral in de mooie vakantiehuisjes. Deze stenen huisjes liggen tussen de bloemen, struiken en bomen. Logeer bijvoorbeeld in een gezellig appartement met kleurrijke luikjes. Of kies een modernere, zeer luxe villa met eigen whirlpool!
Ontdek ook buiten de camping de schoonheid van de Provence en de Côte d'Azur. Naast de fijne zandstranden liggen gezellige stadjes als Saint-Raphaël en Saint-Aygulf op 10 minuten rijden met de auto. Of wat dacht je van een boottochtje naar het mondaine Saint-Tropez? Iets verderaf is de Gorges du Verdon, zeker de moeite waard en een natuurspektakel op zich.
Een dagje Fréjus
Een dagje uit met het gezin? In Fréjus is genoeg te doen voor iedereen. Waaghalzen kunnen in het grote reuzenrad van het Luna Park. En naast de kermisattracties van dit pretpark ligt Aqualand: nóg meer waterpret! Wandel ook eens door het oude centrum van Fréjus. De mooie kathedraal en het oude stadhuis zijn prachtig. Ook Parc Aréca, de botanische tuinen aan zee, is een wandeling waard. Hier zijn veel verschillende tropische planten te zien. Maar de kinderen zullen vooral de speeltuin waarderen. En naast Camping La Baume/La Palmeraie vind je ook nog eens een leuke dierentuin!

Weiterlesen