• Camping Internacional Palamós
Über Camping Internacional Palamós

Rustige camping in Costa Brava
Camping Internacional Palamós ligt aan de zonnige Costa Brava in Spanje in een rustige omgeving. Hier geniet je van een aangename vakantie. Zo kun je een verkoelende duik nemen in het prachtige Olympische zwembad. Voor de kinderen is er een kleiner bad. Dorstig van al dat zwemmen? Bij het zwembad is een bar waar je een lekker drankje kunt halen!
Tijd voor een boek
De mooie, afgebakende kampeerplaatsen zijn omringd door bomen waardoor je genoeg schaduw hebt. Hier kun je rustig een boek lezen terwijl de kinderen plezier voor tien hebben in de speeltuin. Een winkel zorgt voor de dagelijkse benodigdheden en als je geen zin hebt om te koken, is er genoeg keus in het smaakvol ingerichte restaurant. Verder kun je op de camping een kluisje huren, er is een geldautomaat, een telefooncel en een hogedrukreiniger om je auto te wassen.
Heerlijke fiets- en wandelomgeving
De natuur rond Camping Internacional Palamós is prachtig, het is hier heerlijk fietsen of wandelen. Een bezoekje aan de haven van het pittoreske oude vissersdorpje Palamós is altijd de moeite waard. Het zandstrand van La Fosca is op loopafstand. Het strand loopt langzaam af, waardoor het ook heel geschikt is voor kinderen. Hier kun je ook snorkelen. In de baai worden veel garnalen gevangen. Proeven? Bij het strand zijn genoeg restaurantjes en terrasjes.
Pittoreske vissersdorpjes en Barcelona
De omgeving is mooi: binnen 10 minuten sta je op de stranden van de Costa Brava of in de bebouwde kom van Palamós. Bijzonder aan te raden zijn de pittoreske vissersdorpjes Calella en Llafranc. Je kunt boeiende excursies ondernemen of een uitstapje maken naar Barcelona!
Voor elk wat wils op én buiten de camping
Camping Internacional Palamós is een uitstekende, groene en rustige camping. Ontdek de Costa Brava in zijn puurste vorm, ver weg van alle drukte. Met schitterende rustige zandstranden in omsloten baaien tussen Palamós en Palafrugell en volop fiets- en wandelmogelijkheden. In de omgeving kun je het archeologisch museum in Empuries bezoeken of het visserijmuseum in Palamós. Ook paintballen, duiken en ezelsritjes behoren tot de mogelijkheden. Wat verder weg liggen de steden Gerona en Barcelona en breng ook eens een bezoek aan het Salvador Dalí-museum in Figueras.

Camping Internacional Palamós liegt an der sonnigen Costa Brava in Spanien in einer ruhigen Umgebung. Hier genießen Sie angenehme Ferien. So bietet sich das Schwimmbad für einen Sprung ins kühle Nass an. Für die Kinder gibt es ein kleineres Becken. Durst nach all dem Schwimmen? Am Schwimmbad gibt es eine Bar mit leckeren Getränken!
Die schönen, abgegrenzten Stellplätze sind von Bäumen umgeben, damit Sie genug Schatten haben. Hier können Sie in aller Ruhe ein Buch lesen, während Ihre Kinder einen Riesenspaß auf dem Spielplatz haben!
Außerdem kann man auf diesem Campingplatz auch einen Tresor mieten, es gibt einen Geldautomaten, eine Telefonzelle und einen Hochdruckreiniger für die Autowäsche.
Die Natur um den Campingplatz herum ist ebenfalls herrlich, hier kann man wunderbar Rad fahren und wandern. Ein Besuch des Hafens lohnt sich sowieso immer, denn in der Bucht werden viele Krabben gefangen. Hier kann man auch sehr gut schnorcheln!
Die Umgebung ist schön: innerhalb 10 Minuten ist man an den Stränden der Costa Brava oder in Palamós. Die Natur rund um den Camping ist sehr schön! Der Hafen lohnt natürlich auch einen Besuch. In der Bucht werden viele Granelen gefangen. Hier kann man auch schnorcheln. Machen Sie einen Ausflug nach Barcelona!

Weiterlesen

 

Ausstattungsmerkmale
Essen und Getränke
  • Cafeteria