• Kim's Camping S.L
Über Kim's Camping S.L

Charmante camping in oogstrelende omgeving
Kim's Camping Caravaning & Bungalow Park is een rustige en charmante familiecamping in het hart van de Costa Brava. De ligging mag je bevoorrecht noemen, want het strand van Llafranc is geweldig en de nabijgelegen baaien van Calella de Palafrugell en Tamariu oogstrelend. Het is een camping met hoogteverschillen.
Catalaanse heerlijkheden
De schaduwrijke camping biedt eerste klas voorzieningen, waaronder heerlijke zwembaden, ook voor de kleintjes, en de waterspeeltuin Splash Pad met allerlei waterstralen, café-bar en een uitgebreid restaurant, wasserij, kinderclub, animatie voor het hele gezin, speelkamer, supermarkt, sportterrein, speeltuinen en nog veel meer. Vooral de gevarieerde shows en schuimpartijen van Kim's Camping Caravaning & Bungalow Park zijn legendarisch.
Vías Verde, prachtige natuur en topsteden
Het gezellige centrum van Calella de Palafrugell is op loopafstand. Ook leuk zijn de markten in de dorpen in de buurt. Als je wil, kun je fietsen huren. Fiets dan op een van de prachtige fietswegen van de Vía Verde in de directe omgeving. Andere trips zijn het Dalí-museum in Figueras en de geweldige steden Gerona en Barcelona. Maar geniet ook van de talloze intieme baaien en mooie rotspartijen.

Weiterlesen